Delorean Jyväskylä

DELOREAN – A PRETTY AWESOME COCKTAIL BAR

DeLorean on aika mahtava cocktail-baari Jyväskylän ydinkeskustassa. Ravintolamme on pastellinsävyinen rakkauskirje neonvaloissa ja syntikkapopissa sykkivälle 80-luvulle, vuosikymmenelle jota kukaan ei voi ajatella hymyilemättä.

Vaikka estoitta rakastammekin 80-lukua, juomamme ovat täyttä tätä päivää. Huippubaarimestarimme valmistavat teille permanentin räjäyttäviä makumaailmoja tuoreista, itse tehdyistä raaka-aineista ja aina käsityönä – joko juomalistaltamme tai sen ulkopuolelta.

Tervetuloa!


VARAA PÖYTÄ


Varaa pöytä itsellesi tai seurueellesi. Viihdy vartti tai koko ilta, sinä päätät.

PÖYTÄVARAUS ON MAKSUTON!

VARAA RAVINTOLA

 

Voit halutessasi varata käyttöösi koko ravintolamme synttäreihin, valmistujaisiin, koulutustilaisuuksiin tai oikeastaan ihan mihin tahansa.

Tiloissamme onnistuvat niin juhlat kuin presentaatiotkin. Suunnitellaan yhdessä sinulle huippuilta!

VARAA BAARIMESTARI

 

Tarvitsetko juhliisi tai tilaisuuteesi baarimestarin vastaamaan vieraiden viihtyvyydestä? Suunnittelemme ja toteutamme tilaisuutesi drinkkilistan, tuomme paikan päälle työvälineet ja huippuosaajan. Sinä voit keskittyä juhlimiseen ja ihmisten kättelyyn. Meidän kauttamme saat myös tilaisuuteesi ruoka-cateringin yhteistyössä Ravintola Hoxin kanssa.

VARAA COCKTAILKOULU

 

Cocktailkoulu on jo vuosia ollut kaikkien itseään kunnioittavien virkistyspäivien, polttareiden ja pikkujoulujen suosikkiohjelmanumero.

 Koulutusten sisällöt räätälöimme juuri teidän porukallenne sopivaksi.

VARAUKSET

Olet varaamassa sitten pöytää, baarimestaria, cateringia, cocktailkoulua tai koko ravintolaa, kaikki hoituu oheisesta napista. Paina sitä rohkeasti!

PAINA MINUA

Delorean Cocktail bar verkkokauppa; lahjakortti, cocktailkoulu, cocktail school VERKKOKAUPPA ja muita kivoja tuotteitamme Delorean Jyväskylä Täältä löydät lahjakortteja, cocktailkouluja ja muita kivoja tuotteitamme Täältä löydät lahjakortteja, cocktailkouluja

YHTEYSTIEDOT

AUKIOLOAJAT:

Su-ti 18-02

Ke-La 16-02

OSOITE:

Kauppakatu 39 A

40100 Jyväskylä

PUHELIN:

+358 44 291 6042

SÄHKÖPOSTI:

myynti@deloreanjkl.fi