DeLorean Toimitusehdot

– Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.

-14 vuorokauden palautusoikeus ei koske lahjakorttia, joka on käytetty.

– Mikäli toimitettu lahjakortti tai palvelu on väärä, tulee siitä ilmoittaa viipymättä sähköpostitse tomi@deloreanjkl.fi tai puhelimitse 050 598 28 99.

– Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

– Katso tietosuojaselosteemme tästä.

TOIMITUSAIKA

Tilattuasi lahjakortin, se toimitetaan sinulle vuorokauden sisällä sähköisenä kuvatiedostona. Mikäli tarvitset tilauksen aiemmin kuin vuorokauden sisällä, ilmoitathan siitä meille. Merchandise-myynnin (T-paidat ja muut painotuotteet) toteuttaa ulkopuolinen toimija.

TOIMITUSTAVAT

Tilauksen jälkeen tilaaja saa ilmoitettuun sähköpostiin lahjakortin sähköisenä kuvatiedostona.

Tilauksen käsittelyn jälkeen saat sähköpostiisi vielä vahvistuksen otsikolla Tilauksesi DeLoreanin verkkokaupasta on valmis.

TIETOTURVA

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tarkemmin tietosuojaselosteestamme tästä.

MAKSUTAVAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Maksu tapahtuu maksunvälityspalvelun kautta. Välittäjänä toimii Stripe (http://www.stripe.com).

PALVELUNKÄYTTÖ

Verkkokaupasta ostettujen lahjakorttien voimassaoloaika on 1 vuosi. Pidätämme oikeuden muuttaa ja poistaa palveluita verkkokaupasta siitä erikseen ilmoittamatta. Kuitenkin kaikki jo ostetut lahjakortit ovat voimassa, vaikka niitä ei enää verkkokaupassa tarjota.

Tarkoituksemme on pitää palvelumme verkossa asiakkaidemme käytössä määräämättömän pitkään.

Meistä riippumattomista syistä palvelu voi olla tavoittamattomissa esim. verkko- tai palvelinongelmien takia.

TILAUKSEN PERUMINEN

Tilaajalla on kuluttajansuojalain nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä ostos 14 päivän kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta.

Kuluttajansuojalain 6. luvun 16 §:n mukaan kuluttajalla ei ole peruuttamisoikeutta etämyynnissä, jos palvelu on kokonaan suoritettu, eli lahjakortti on käytetty.

Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen tomi@deloreanjkl.fi tai soittamalla 050 598 28 99.

Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Pidätämme myös oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

PALAUTUSOIKEUS

Palautuksesta tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen tomi@deloreanjkl.fi tai puhelimitse numeroon 050 598 28 99. Pyydämme ilmoituksessanne ilmoittamaan:

• Palautuksen syyn

• Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

• Haluatteko vain palauttaa ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että vaihdamme tilalle toisen tuotteen / palvelun (ja hyvitämme mahdollisen erotuksen).

Jos palvelun palautus tapahtuu asiakkaan pyynnöstä, pidätämme oikeuden vähentää palautettavasta summasta kohtuulliset toimistotyö jne. kustannukset. Toimistotyökustannukset ovat 25 € per palautus. Pidätämme oikeuden muuttaa kustannuksen määrää.

Teemme haluamasi palautuksen viiden (5) työpäivän sisällä.